Štika na másle - recept

Autor: RNDr. Šárka Svobodová
|
Vytvořeno: 13.07.2018
Štika

Ingredience

  • filet štiky
  • citronová kůra - chemicky neošetřená!
  • pepř
  • sůl
  • máslo na smažení

 

 

 

Postup

Filet rozporcujeme na menší díly, osolíme, opepříme a posypeme citronovou kůrou.

Na pánvi rozehřejeme máslo. Filety smažíme dozlatova po obou stranách - nejprve kůží dolů. 

Výbornou přílohou jsou například šťouchané brambory a zelenina. Případně lze podávat s tatarskou omáčkou.

RNDr. Šárka Svobodová

O autorce

RNDr. Šárka Svobodová

Specializuji se na návrhy přírodních zahrad (soukromé zahrady, školní zahrady, zahrady mateřských školek, firemní relaxační prostory apod.), ozeleňování balkonů, teras, parapetů, střešních zahrad, vertikální zeleně a pod.

Moje služby Moje knihy

Přidat komentář